Merhabalar
Dün hawx 2 ve Call of Duty black ops oyunlarında sorun yaşıyordum, forumdan bir arkadaşımız sağolsun msn üzerinden yardımcı oldu ve sorunu çözdüm. Şimdi önümüz bayram, boş vakit bulupta oynamak isteyen ama sorun yaşayan arkadaşlar olacaktır. Yardımcı olmak adına adım adım neler yapıldığını izah edeyim.
Öncelikle belirtmemde yarar var bu işlem WiideWii softmod asistanı ile softmod yapılan wiiler için geçerlidir. Başka türlü kurulum yapan arkadaşlarda çalışır mı bilmiyorum.
Yapmamız gereken cios güncellemesi yapmak.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapBuradaki
adresten ciosx rev 20 installer ı indiriyoruz.
İndirdiğimiz dosyayı winrardan çıkartıp, SD kartımızın apps klasörünün içine atıyoruz.
Homebrew channel ile çalıştırıyoruz.
İlk sorulan ios'u 249 , sonraki base ios'u 57 olarak seçiyoruz. Network install'ı seçip devam ediyoruz. Yaklaşık 1 dk boyunca internet üzerinden yükleme ve patch işlemi yapıyor.
Tamamlandıktan sonra çıkıyoruz.
Cios güncellememiz tamamlanıyor.
Not: wii connect 24 sekmesine girin, enter settings deyip internet ayarlarınızı yapın. Ayarlar bittikten sonra son aşamada update uyarısı çıkar. Yes-no seçeneğinde no deyin (yes derseniz update yapar, softmod silinir, no dediğinizde güncelleme yapmadan cihazınızda internet erişimi sağlanmış olur). Bu sayede online oyun da oynayabilirsiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar.