+ WiiTurkiye - Wii Softmod, Wii Chip Takma,Wii hacking ,Wii Oyun , Wii Teknik Destek ve Yardımlaşma Forumu » Nintendo wii Hacking ve teknik destek incelemeler ve bilgi paylasım bölümü » Nintendo wii Yedeklenmiş oyun çalıştırma » Açılmayan Oyunların açma yöntemleri
 Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü  (Okunma Sayısı 440 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Şubat 2012, 15:03:07 »
berkanTr
Yönetici

Karma 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

Webmaster

Üyelik Bilgileri
Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü

Merhabalar

Dün hawx 2 ve Call of Duty black ops oyunlarında sorun yaşıyordum, forumdan bir arkadaşımız sağolsun msn üzerinden yardımcı oldu ve sorunu çözdüm. Şimdi önümüz bayram, boş vakit bulupta oynamak isteyen ama sorun yaşayan arkadaşlar olacaktır. Yardımcı olmak adına adım adım neler yapıldığını izah edeyim.

Öncelikle belirtmemde yarar var bu işlem WiideWii softmod asistanı ile softmod yapılan wiiler için geçerlidir. Başka türlü kurulum yapan arkadaşlarda çalışır mı bilmiyorum.

Yapmamız gereken cios güncellemesi yapmak.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Buradaki
adresten ciosx rev 20 installer ı indiriyoruz.

İndirdiğimiz dosyayı winrardan çıkartıp, SD kartımızın apps klasörünün içine atıyoruz.
Homebrew channel ile çalıştırıyoruz.
İlk sorulan ios'u 249 , sonraki base ios'u 57 olarak seçiyoruz. Network install'ı seçip devam ediyoruz. Yaklaşık 1 dk boyunca internet üzerinden yükleme ve patch işlemi yapıyor.
Tamamlandıktan sonra çıkıyoruz.
Cios güncellememiz tamamlanıyor.
Not: wii connect 24 sekmesine girin, enter settings deyip internet ayarlarınızı yapın. Ayarlar bittikten sonra son aşamada update uyarısı çıkar. Yes-no seçeneğinde no deyin (yes derseniz update yapar, softmod silinir, no dediğinizde güncelleme yapmadan cihazınızda internet erişimi sağlanmış olur). Bu sayede online oyun da oynayabilirsiniz.

İyi forumlar, iyi oyunlar.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Torrent Nasıl İndirilir?
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2012, 18:54:24 »
bllop
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü

bunu yaptıktan sonra tekrar softmode yapmamız lazım mıdır? bir sitede öyle okumuştum ne kadar doğru acaba?
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2012, 02:00:38 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site
Ynt: Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü

bunu yaptıktan sonra tekrar softmode yapmamız lazım mıdır? bir sitede öyle okumuştum ne kadar doğru acaba?
hayır bu sadece ios güncellemesidir. mevcut softmode için bır yama gibi düşünun .

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
Etiket:

Google Words: Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Dosyası, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Belgesi, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Programı, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Oyunları, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Download, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Resimleri, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Hikayeleri, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Haberleri, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü İndir, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Yükle, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Videosu, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Arşivi, Black Ops ve Hawk 2 problemi çözümü Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss