+ WiiTurkiye - Wii Softmod, Wii Chip Takma,Wii hacking ,Wii Oyun , Wii Teknik Destek ve Yardımlaşma Forumu » Wii Türkiye Güvenli Alışveriş Bölümü Yetkili Satıcı Oscar Technoshop » Duyurular.
 bu sitedeki wii oyunları

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: bu sitedeki wii oyunları  (Okunma Sayısı 1437 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Aralık 2011, 22:13:24 »
canberk.poseidon
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
bu sitedeki wii oyunları

arkadaşlar daha yeni üye oldum lütfen buradan indirip wii lerinde oyunu oynmaşıl olanar söylesin güvenli mi wii ye zarar gelir mi??? lütfen doğru bir şekiğlde açıklayın
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2011, 11:00:48 »
anil_gndz
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Ynt: bu sitedeki wii oyunları

zararlı falan değil. ama güncel tutulmuyor. wiini kırdırdınmı ? yani softmod attınmı ?

red steel 2 forever.
« Yanıtla #2 : 18 Aralık 2011, 21:24:44 »
canberk.poseidon
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

kaç ay önce götürdüm wiiyi bana içine yazılım atıyoruz dediler tamam dedim sonra da gittim bakırköyde oyun yüklettim kaç aydır ayda 1 filan gidip 2-3 oyun yükettiyorum harddisc'e ama artık kendim de indirmek istiyorum inderbilirim değil mi? sonra pc'den hard disce takıp normal şekilde oynayabilir miyim acemiyim biraz bilgilendirin Kahkaha
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2011, 21:59:52 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

wii oyunları linklerini bizler uplşoad etmıyoruz arkadaşlar. ınternet üzerınden yapılan paylaşımlardır. tanınmış wii oyun upload ı yapan sıtelerın lınklerıdır. oyunları ister ındırebılırsınız ıster benden teğmin edebilirsiniz. fakat indirdiğiniz oyun çalışmadıgında ben birşey söyleyemem . benden yuklettıgınız bır oyun çalışmassa o sorunu gideririm zaten bir oyun 2,5 tl 50 oyun 75 tl yinede siz bilirsiniz Gülümseme) yeni liste hazırlanıyor çok sağlam oyunlar eklendi. muhtemelen yarın öğlen herkese toplu mail ile liste gönderilecek. 

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2011, 19:25:05 »
ahmetay16
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

wii oyunları linklerini bizler uplşoad etmıyoruz arkadaşlar. ınternet üzerınden yapılan paylaşımlardır. tanınmış wii oyun upload ı yapan sıtelerın lınklerıdır. oyunları ister ındırebılırsınız ıster benden teğmin edebilirsiniz. fakat indirdiğiniz oyun çalışmadıgında ben birşey söyleyemem . benden yuklettıgınız bır oyun çalışmassa o sorunu gideririm zaten bir oyun 2,5 tl 50 oyun 75 tl yinede siz bilirsiniz Gülümseme) yeni liste hazırlanıyor çok sağlam oyunlar eklendi. muhtemelen yarın öğlen herkese toplu mail ile liste gönderilecek. 
    SAYIN ADMİN ONCELIKLE HAYIRLI AKSAMLAR BENDE WİİMİ DAHA DUN BURSA ELEKTROWPRLD DEN 249 LIRAYA ALDIM MARIO PAKET FAKAT FAKAT OYUN YOK BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NASIL KIRDIRIRIM NASIL OYUN YUKLERIM BURSA DA
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2011, 18:42:10 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

SAYIN ADMİN ONCELIKLE HAYIRLI AKSAMLAR BENDE WİİMİ DAHA DUN BURSA ELEKTROWPRLD DEN 249 LIRAYA ALDIM MARIO PAKET FAKAT FAKAT OYUN YOK BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM NASIL KIRDIRIRIM NASIL OYUN YUKLERIM BURSA DA
bursa da bu işi yapan yok kargolarsanız ben herşeyını sorunsuz halledip yollarım 1 gün içerisinde.

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2011, 22:43:38 »
canberk.poseidon
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

peki sağ olun birkaç tane indirip deneyeceğim birden fazla kere çalıştıramazsam size tekrar yazarım
Etiket:

Google Words: bu sitedeki wii oyunları Dosyası, bu sitedeki wii oyunları Belgesi, bu sitedeki wii oyunları Programı, bu sitedeki wii oyunları Oyunları, bu sitedeki wii oyunları Download, bu sitedeki wii oyunları Resimleri, bu sitedeki wii oyunları Hikayeleri, bu sitedeki wii oyunları Haberleri, bu sitedeki wii oyunları İndir, bu sitedeki wii oyunları Yükle, bu sitedeki wii oyunları Videosu, bu sitedeki wii oyunları Arşivi, bu sitedeki wii oyunları Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss