+ WiiTurkiye - Wii Softmod, Wii Chip Takma,Wii hacking ,Wii Oyun , Wii Teknik Destek ve Yardımlaşma Forumu » Nintendo wii Hacking ve teknik destek incelemeler ve bilgi paylasım bölümü » Nintendo wii Teknik Yazılar ve Öğreticiler. » Nintendo wii Sorunlarınız teknik destek
 lütfen yardım

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: lütfen yardım  (Okunma Sayısı 120 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Şubat 2012, 12:07:21 »
fzsumer
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
lütfen yardım

4,3E versiyon wii sof modlu.internetten indirdiğim kirby ve worms oyunlarını hdd ye attım.oyunların giriş yani tanıtım kısımlarını gösteriyor ama oyuna girince ekran donup kalıyor.başka bir iki oyun daha indirdim onlarda sorun olmamıştı.
Açmayan oyunlar partlı açan oyunlar ise direkt isolu bunun bir önemi var mı acaba.ayar falan mı gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2012, 13:51:38 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site
Ynt: lütfen yardım

4,3E versiyon wii sof modlu.internetten indirdiğim kirby ve worms oyunlarını hdd ye attım.oyunların giriş yani tanıtım kısımlarını gösteriyor ama oyuna girince ekran donup kalıyor.başka bir iki oyun daha indirdim onlarda sorun olmamıştı.
Açmayan oyunlar partlı açan oyunlar ise direkt isolu bunun bir önemi var mı acaba.ayar falan mı gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.

oyunun yenısını farklı linkten indirin aynısını yaparsa hangi ios u kullasndını bulun ve o iosu yükleyin .

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2012, 13:36:11 »
fzsumer
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

malesef oyunun farklı bir linkini bulamadım.bu konunun acemisi olarak oyunun iosunu nasıl öğrenebiliriz ve nasıl yükleriz?teşekkürler
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2012, 18:58:31 »
berkanTr
Yönetici

Karma 12
Çevrimdışı Çevrimdışı

Webmaster

Üyelik Bilgileri

Oyun büyük ihtimalle farklı bir ios istediği için donuyordur. Sen yenisini indirsende aynısını yapacaktır muhtemelen. Açılmayan oyunları açma yöntemleri forumda mevcut. Black ops ve hawk 2 oyunlarıda açılıp donuyor. Orada yayınladığımız ios güncelleme rehberini uygularsan sorun ortadan kalkar.

Bu işlem risklidir. Daha önce ios güncellemediyseniz bilen birinden yardım alın veya bize getirin.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Torrent Nasıl İndirilir?
Etiket:

Google Words: lütfen yardım Dosyası, lütfen yardım Belgesi, lütfen yardım Programı, lütfen yardım Oyunları, lütfen yardım Download, lütfen yardım Resimleri, lütfen yardım Hikayeleri, lütfen yardım Haberleri, lütfen yardım İndir, lütfen yardım Yükle, lütfen yardım Videosu, lütfen yardım Arşivi, lütfen yardım Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss