+ WiiTurkiye - Wii Softmod, Wii Chip Takma,Wii hacking ,Wii Oyun , Wii Teknik Destek ve Yardımlaşma Forumu » Wii Türkiye Güvenli Alışveriş Bölümü Yetkili Satıcı Oscar Technoshop » Oscar Technoshop Müşteri Yorumları.
 Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz.

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Konu: Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz.  (Okunma Sayısı 2805 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #15 : 13 Mart 2011, 21:28:59 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site
Ynt: Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz.

İki adet m+ aldım çok teşekkür ediyorum
Yakında wü fit için geliyorum!..

güle güle kullanın görüşmek üzere.

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2011, 02:15:06 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

Harikaçeşit bu kadar wii ekipmanını başka hiçbiryerde göremedim . işinizde iddialısınız tebrik ediyorum 
başka yere gitmeye gerek yok...tuncay bey ve ekip arkadaşlarına çalışmalarından dolayı tebrikler ve sonsuz teşekkürler...artık wii de ilk adres burası olacak gibi...

Dün bütün arşivi hdd dolum yaptırttım oscar technoshop tan tamamı çalışıyor net üzerinde birçok liste görmüştüm daha kabarık fakat çoğu işe yaramaz oyundu listeyi özenerek seçmişsiniz teşekkürler boş yere oynamayacağımız oyunları almak zorunda kalmıyoruz sayenizde sizi herkeze tavsiye edıyorum bu işin piiri sizsiniz.
bende wii so0ft mod kurulumu yaprırmıştım sizden hdd ye oyun o kadar çok oyun yükledilerki akşama yetişmemiş süpersiniz

Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2011, 02:16:14 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum . saolun.

« Yanıtla #18 : 05 Temmuz 2011, 13:32:13 »
123gökhan321
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

merhaba

sitenize geçen hafta üye oldum wii almaya karar verdim size telefon açtım ve wii hakkında hiçbir bilgim yoktu sıkılmadan her soruma neşe içinde yanıt verdiğiniz ve beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim tuncay bey . ayrıca wii nin bana zamanında ve sorunsuz ulaşması çok önemliydi dediğiniz gün elime ulaştı ve konuşulanlardan daha fazla oyun ile karşılaştım çok memnun oldum alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem güven duyulacak bir firma ve tecrübe arıyorsanız düşünmeyın benım gibi istediğinizi söyleyin gerisine oscar a bırakın .
« Yanıtla #19 : 06 Temmuz 2011, 15:25:39 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

merhaba

sitenize geçen hafta üye oldum wii almaya karar verdim size telefon açtım ve wii hakkında hiçbir bilgim yoktu sıkılmadan her soruma neşe içinde yanıt verdiğiniz ve beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim tuncay bey . ayrıca wii nin bana zamanında ve sorunsuz ulaşması çok önemliydi dediğiniz gün elime ulaştı ve konuşulanlardan daha fazla oyun ile karşılaştım çok memnun oldum alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiyem güven duyulacak bir firma ve tecrübe arıyorsanız düşünmeyın benım gibi istediğinizi söyleyin gerisine oscar a bırakın .

biz teşekkür ederiz. iyi yorumlarınız için saolun.

« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2011, 01:06:22 »
mahmut76_1
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site

Arkadaşlarla bir kaç alışverişim oldu işin uzmanı arkadaşlar ve çok ilgililer herkese tavsiye ediyorum.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
komik oyunlar
benten oyunları
araba yarışı oyunları
« Yanıtla #21 : 12 Eylül 2011, 17:39:01 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

Arkadaşlarla bir kaç alışverişim oldu işin uzmanı arkadaşlar ve çok ilgililer herkese tavsiye ediyorum.

teşekkür ediyoruz herzaman bekleriz.

Etiket:

Google Words: Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Dosyası, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Belgesi, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Programı, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Oyunları, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Download, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Resimleri, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Hikayeleri, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Haberleri, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. İndir, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Yükle, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Videosu, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Arşivi, Yorumlarınızı Bu Başlık Altında İletebilirsiniz. Albümü,
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss