+ WiiTurkiye - Wii Softmod, Wii Chip Takma,Wii hacking ,Wii Oyun , Wii Teknik Destek ve Yardımlaşma Forumu » Konu Dışı » WiiTurkiye Tanışma Bölümü
 Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM  (Okunma Sayısı 1318 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Ocak 2012, 15:02:01 »
gerdelli
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM

Merhabalar, Wİİ konusunda oldukça acemiyim, ( 10 yaşındaki kızıma karne hediyesi olarak 2. el wii aldım) Sanıyorum almış olduğum wii  2010 model (içinden çıkan takvim 2010 yılı takvimi Gülümseme)  özelllikleri nedir hiç bilmem, (yaşım itibariylede[43] çok ilgili olmadığım için anlamıyorum) ancak bu siteden biraz araştırdığıma göre chip taktırarak hdd üzerinden bir sürü oyun oynama şansımız ve yine flash disc ten veya dvd den film izleme şansımız oluyormuş. Bana bu konuda yardımcı olacak arkdaşım varsa lütfen yazsın ve msn den karşılıklı görüşelim. Tekirdağda yaşıyorum ve burda bu chip işlemini yapacak birisi olduğunu sanmıyorum, dolayısı ile İstanbulda nerede ve nasıl yaptırabilirim konunusunda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2012, 08:21:41 Gönderen: gerdelli » Kayıtlı
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2012, 21:59:37 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site
Ynt: Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM

Merhabalar, Wİİ konusunda oldukça acemiyim, ( 10 yaşındaki kızıma karne hediyesi olarak 2. el wii aldım) Sanıyorum almış olduğum wii  2010 model (içinden çıkan takvim 2010 yılı takvimi Gülümseme) (model no: LEF22005915) özelllikleri nedir hiç bilmem, (yaşım itibariylede[43] çok ilgili olmadığım için anlamıyorum) ancak bu siteden biraz araştırdığıma göre chip taktırarak hdd üzerinden bir sürü oyun oynama şansımız ve yine flash disc ten veya dvd den film izleme şansımız oluyormuş. Bana bu konuda yardımcı olacak arkdaşım varsa lütfen yazsın ve msn den karşılıklı görüşelim. Tekirdağda yaşıyorum ve burda bu chip işlemini yapacak birisi olduğunu sanmıyorum, dolayısı ile İstanbulda nerede ve nasıl yaptırabilirim konunusunda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekkür ederim.

selamlar gerdeli .

öncelikle artık cihazlara chıp uygulanmıyor sebebi yenı bamkınalar uyumlu değil chip e ve uyan chıp olsada yenı oyunları açmıyor . bu sebebpten dolayı makınalara softmode yazılım kuruluyor. sonrasında harici hard disck içine yüklenen oyunları açabiliyorsunuz.

bununla ilgili bizi arayabilirsiniz.

0212 660 93 51 0543 433 31 33 tuncay .

Wii chip takma ,wii aksesuar ve konsol alışverişleriniz için
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2012, 11:43:52 »
gerdelli
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2012, 15:24:02 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim, en kısa sürede görüşmek dileğiyle.
ben teşekkür ederim görüşmek üzere.

Oscar technoshop 212 660 93 51 gsm: 0543 433 31 33 numaralardan ulaşabilirsiniz.
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2012, 00:18:12 »
gerdelli
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

Oyunların hiçbiri açılmadı, devam etmek için A ya bas diyor, basıyorum ama çok uzun süre bekletiyor ve açmıyor, bende kurcalarken bişeyleri karıştırdım sanırım. şimdi de oyun menüsü hiç açılmıyor, komple gitti. Oyun bölümünü açtığımda 30 saniye sayıp error diyor ve restart yap diyor, yapıyorum ama değişen birşey olmuyor Üzgün  Kızgın ((((
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2012, 00:35:28 Gönderen: gerdelli » Kayıtlı
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2012, 01:44:58 »
gerdelli
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

Oyunlar geri geldi ama hala açmıyorlar Üzgün(( Pres A yapıyorum ama açmıyor Üzgün  Booting wii game, please wait...  Üzgün
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2012, 01:49:43 Gönderen: gerdelli » Kayıtlı
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2012, 10:56:02 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

Oyunlar geri geldi ama hala açmıyorlar Üzgün(( Pres A yapıyorum ama açmıyor Üzgün  Booting wii game, please wait...  Üzgün

abi hdd yanlış takılırsa geri sayar veya hdd yi görmediğinde geri sayar.

hp nin hdd lerinden baktım az önce bazılarının uyum sağlamadığını yazmışlar yabancı forumlarda.  siz bir usb bellek takın p ye ben uzak masaüstü bağlantısı kurup bi kontrol edeyim.

« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2012, 08:43:13 »
gerdelli
Yeni Üye
*

Karma 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri

YENİ HDD ALDIM  Sırıtan , HP HDD Yİ YENİSİNE COLONE YAPMAK İSTEDİM ANCAK O DA HATA VERDİ, BU İŞ BAYAĞI SIKINTI YAPTI BENDE YAW, OLMAZ İSE YENİ HDD Yİ KARGOLAYIM SANA YOLLAYIM ORADA YÜKLE Üzgün 

Oyunlar geri geldi ama hala açmıyorlar Üzgün(( Pres A yapıyorum ama açmıyor Üzgün  Booting wii game, please wait...  Üzgün

hp nin hdd lerinden baktım az önce bazılarının uyum sağlamadığını yazmışlar yabancı forumlarda.  siz bir usb bellek takın p ye ben uzak masaüstü bağlantısı kurup bi kontrol edeyim.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2012, 12:46:58 Gönderen: gerdelli » Kayıtlı
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2012, 23:06:59 »
Admin
Yönetici

Karma 10
Çevrimdışı Çevrimdışı

WiiTURKİYE

Üyelik Bilgileri Site

YENİ HDD ALDIM  Sırıtan , HP HDD Yİ YENİSİNE COLONE YAPMAK İSTEDİM ANCAK O DA HATA VERDİ, BU İŞ BAYAĞI SIKINTI YAPTI BENDE YAW, OLMAZ İSE YENİ HDD Yİ KARGOLAYIM SANA YOLLAYIM ORADA YÜKLE Üzgün 

hp nin hdd lerinden baktım az önce bazılarının uyum sağlamadığını yazmışlar yabancı forumlarda.  siz bir usb bellek takın p ye ben uzak masaüstü bağlantısı kurup bi kontrol edeyim.
sorun çözüldümü . son denemden sonra. ?

Etiket:

Google Words: Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Dosyası, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Belgesi, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Programı, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Oyunları, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Download, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Resimleri, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Hikayeleri, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Haberleri, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM İndir, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Yükle, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Videosu, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Arşivi, Wİİ CHİP TAKMA VE FİLM İZLEME (DVD YADA FLASH DİSKTEN) YARDIM Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss